Marktplaats (Admarkt)
Aanpassen klikprijs bij Marktplaats (Admarkt)
Updated over a week ago

In AdCurve kan je zien wat de resultaten van je Marktplaats (Admarkt) advertenties zijn; omzet, kosten, winstgevendheid.
โ€‹

Op basis hiervan genereert AdCurve tips. Je kunt zelf handmatig ook producten deactiveren (in Ad Management).

Cpc (cost per click) aanpassen:

Je kunt besluiten om de cpc in Marktplaats (Admarkt) te verhogen. Dit overschrijft de minimale klikprijs die in de feed staat.

De gevolgen van de cpc aanpassingen zijn in AdCurve te volgen. Je kunt de cpc vervolgens ook weer verlagen (of verder verhogen).

Nadat de feedlocatie is ingevoerd, heeft Marktplaats (Admarkt) tijd nodig om de producten te verwerken. Het kan wel tot 48 uur duren voordat de producten getoond worden. Als het langer duurt, kun je altijd contact opnemen met je contactpersoon bij Marktplaats (Admarkt).