Feed genereren en controleren
Updated over a week ago

Nadat je alle producten hebt gemappt naar de correcte Marktplaats categorieën, moeten je veranderingen worden verwerkt door de feed opnieuw te genereren. AdCurve genereert de feeds automatisch meerdere keren per dag.

Je kunt ook handmatig de feed genereren, zodat je veranderingen sneller verwerkt worden:

1. Selecteer Admarkt en ga naar de pagina Rules & Feed.

2. Klik op de Generate Feed button. Nu worden al je aanpassingen verwerkt in AdCurve.

3. Contacteer Marktplaats (http://www.marktplaatszakelijk.nl/admarkt/).

Marktplaats genereert de feeds automatisch éénmaal per dag rond 7:00 uur. Als je dus later op de dag veranderingen hebt gemaakt in Ad Management, worden deze de volgende dag pas verwerkt. Laat daarom je feed extra genereren door je contactpersoon bij Marktplaats.

4. Controleer de inhoud van de feed.

Om de inhoud te controleren, kun je de feed openen in een browser (of elk ander programma voor XML feeds).

Kopieer de feed URL and plak deze in je browser (of het programma dat je gebruikt).

De feed URL kun je vinden op de pagina Rules & Feed bij Admarkt.

Je kunt ook een voorbeeld van de feed bekijken of de feed e-mailen.