Channels
Klooker
Installeer de Klooker app
Updated over a week ago

1. Selecteer de Klooker app in de app store

• Login bij AdCurve via beta.adcurve.com

• Klik op de 'Available Publishers' knop in de menubalk bovenin het scherm

• Selecteer de Klooker app

• Klik op de installeer knop

2. Doorloop de installatie wizard

• Vul de ShopID in die je via Klooker hebt ontvangen en ga door naar de volgende stap

• Geef aan dat je voor Klooker een AdCurve product feed wilt gebruiken. Deze feed wordt automatisch naar Klooker verzonden.

Let op: Klooker stelt voor elk product onderstaande productinformatie verplicht. Wanneer voor een product één van deze velden ontbreekt wordt dit product niet door Klooker getoond.

• Titel

• Omschrijving

• Afbeeldingslink

• Merk

3. Installatie voltooien

• De Klooker app is nu geïnstalleerd.

• Let op: Het is nu alleen nog belangrijk om al je producten in te delen (mappen) naar de juiste Klooker categorie. Lees hier hoe je dit doet via AdCurve.